BANCUL ZILEI: Medicul la prima nastere

Un medic rezident foarte tanar si neexperimentat asista prima lui pacienta la nastere. La sfarsit, medicul merge in biroului sefului de sectie si il intreaba pe profesorul care il asistase. - Domn' profesor, cum m-am descurcat la prima interventie? Profesorul a zambit si i-a zis: - Tinand cont ca este pentru prima data, nu este o problema tinere, te-ai descurcat bine. Nu te-ai pierdut deloc cu firea, ai avut grija ca si pacienta sa fie sigura pe ea. Doar ca am un sfat. Data viitoare cand asistati o nastere, trebuie sa loviti peste fund copilul, nu mama.

Un medic rezident foarte tanar si neexperimentat asista prima lui pacienta la nastere. La sfarsit, medicul merge in biroului sefului de sectie si il intreaba pe profesorul care il asistase.
– Domn’ profesor, cum m-am descurcat la prima interventie?
Profesorul a zambit si i-a zis:
– Tinand cont ca este pentru prima data, nu este o problema tinere, te-ai descurcat bine. Nu te-ai pierdut deloc cu firea, ai avut grija ca si pacienta sa fie sigura pe ea. Doar ca am un sfat. Data viitoare cand asistati o nastere, trebuie sa loviti peste fund copilul, nu mama.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.