5 jucatori din Timisoara chemati la nationala de futsal. Plus antrenorul

TIMISOARA. Reprezentativa de futsal a Romaniei va disputa pe 25 si 26 septembrie, la Arad, doua partide de pregatire in fata selectionatei Albaniei.

CITESTE SI: ‘Suntem in linie dreapta, dar mai e nevoie de timp’. Anul in care se va termina Pasajul Solventul, anuntat de primarul Nicolae Robu 

Ambele partide vor avea loc in Sala Polivalenta din orasul de pe Mures, primul cu incepere de la ora 18:00, iar al doilea, de la ora 12:00. Pentru acest joc, selectionerul Robert Lupu, care este si antrenorul campioanei Informatica, a convocat 14 jucatori, 5 dintre ei chiar de la formatia banateana. Unul dintre ei, este debutant la reprezentativa tricolora. Vorbim de Valentin Ilas, omul care a marcat decisiv golul de la loviturile departajare de la primul titlu obtinut de formatia timisoreana, Cupa Romaniei, in martie 2017.

Iata si lotul: Vlad Iancu (Informatica Timisoara), Petrisor Tonita (Autobergamo Deva), Andrei Grigoras (FK Odorehiu Secuiesc) – portari; Adrian Panzaru, Biro Attila, Paulo Ferreira (toti Autobergamo Deva), Savio Valadares, Valentin Ilas, Liviu Ruxandari, Mimi Stoica (toti Informatica Timisoara), Octavian Cires, Andrei Craciun (ambii United Galati), Alpar Csoma (FK Odorheiu Secuiesc), Henrique Ribeiro (Cartagena/Spania).

CITESTE SI: Vant naprasnic si frig la Timisoara si in judet. 2 grade in zori. E Cod Galben de vreme rea. Cat tine 

Nationala de fotbal in sala a Romaniei va mai avea alte doua actiuni importante pana la finalul anului in materie de partide de verificare. In octombrie, la Odorheiul Secuiesc, selectionata tarii noastre urmeaza sa joace un amical impotriva puternicei formatii a Spaniei. La finalul lui noiembrie selectionate pregatita de Robert Lupu va merge in China, la un turneu de verificare, unde va intalni formatia tarii gazda si selectionatele Angliei si Braziliei.

Urmatoarele jocuri oficiale ale nationalei de futsal a Romaniei vor fi in toamna lui 2019, in calificarile pentru Cupa Mondiala 2020. La turneul final se califica 7 reprezentante ale Europei, iar tricolorii vor intra direct in Main Round-ul preliminariilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.