BANCUL ZILEI: In avion

Zbor lung peste Atlantic pentru un avion plin cu pasageri. La un moment dat aparatul de zbor trece printr-o zona cu turbulente si incepe sa tremure. Pasagerii se agita, stewardesa se repede catre cabina pilotilor intra acolo si le spune: - De ce strigati? De ce sunteti nervosi? Ok, v-a scuturat de cateva ori... Un gol de aer obisnuit. O zona cu turbulente... Se mai intampla... Gata, gata, ne linistim. Totul e bine? V-ati calmat? Ok, acum merg sa linistesc si pasagerii.

Zbor lung peste Atlantic pentru un avion plin cu pasageri. La un moment dat aparatul de zbor trece printr-o zona cu turbulente si incepe sa tremure. Pasagerii se agita, stewardesa se repede catre cabina pilotilor intra acolo si le spune:

– De ce strigati? De ce sunteti nervosi? Ok, v-a scuturat de cateva ori… Un gol de aer obisnuit. O zona cu turbulente… Se mai intampla… Gata, gata, ne linistim. Totul e bine? V-ati calmat? Ok, acum merg sa linistesc si pasagerii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.