BANCUL ZILEI: Breaking news

Soferul unui Trabant isi conduce linistit automobilul pe o sosea din Romania. La un moment dat masina incepe sa dea rateuri si omul trage pe dreapta sa vada ce este in neregula. Se uite el la motor, mestereste ceva pe acolo, dar masina tot nu vrea sa porneasca. Sta pe marginea drumului si dupa vreo un sfert de ora trece pe acolo un individ cu Ferrari. Omul nostru il roaga sa il tracteze pana la primul service si ii spune: - Dar te rog sa nu mergi prea tare, ca ai masina puternica si eu am Trabantul asta. Cand claxonez, te rog sa incetinesti. Zis si facut, Ferrari-ul tracteaza Trabantul. Dupa vreo 5 km, din spate vine unul cu Lamborghini, ajunge in dreptul soferului cu Ferrari si il provoaca la o cursa. Astfel incep cei doi demareaza in tromba: 120, 150, 180, 210... Soferul Trabantului claxona ca disperatul. Trec toti trei printr-un sat, iar un tanar cu un telefon performant apuca sa filmeze scena. Omul o trimite la un canal de televiziune. Seara la stiri, se deschide jurnalul: "BREAKING NEWS: Avem imagini incredibile de pe o sosea din Romania. Un Ferrari si un Lamborghini se intrec intr-o cursa ilegala, in timp ce un Trabant claxoneaza sa i se faca loc sa treaca"

Soferul unui Trabant isi conduce linistit automobilul pe o sosea din Romania. La un moment dat masina incepe sa dea rateuri si omul trage pe dreapta sa vada ce este in neregula. Se uite el la motor, mestereste ceva pe acolo, dar masina tot nu vrea sa porneasca. Sta pe marginea drumului si dupa vreo un sfert de ora trece pe acolo un individ cu Ferrari. Omul nostru il roaga sa il tracteze pana la primul service si ii spune:
– Dar te rog sa nu mergi prea tare, ca ai masina puternica si eu am Trabantul asta. Cand claxonez, te rog sa incetinesti.

Zis si facut, Ferrari-ul tracteaza Trabantul. Dupa vreo 5 km, din spate vine unul cu Lamborghini, ajunge in dreptul soferului cu Ferrari si il provoaca la o cursa. Astfel incep cei doi demareaza in tromba: 120, 150, 180, 210… Soferul Trabantului claxona ca disperatul. Trec toti trei printr-un sat, iar un tanar cu un telefon performant apuca sa filmeze scena. Omul o trimite la un canal de televiziune. Seara la stiri, se deschide jurnalul:

„BREAKING NEWS: Avem imagini incredibile de pe o sosea din Romania. Un Ferrari si un Lamborghini se intrec intr-o cursa ilegala, in timp ce un Trabant claxoneaza sa i se faca loc sa treaca”

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.