Noutati :

17 oferte pentru constructia tronsonului de autostrada Timisoara-Lugoj. S-au format mai multe consortii

2 martie, 2011 - 01:03 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a primit 17 oferte pentru constructia celor doua loturi ale tronsonului de autostrada Timisoara-Lugoj, contractele fiind estimate la aproape 880 milioane lei, fara TVA.

Conform Mediafax Business, pentru lucrarile de proiectare si executie la primul lot au depus oferte sapte consortii (Straco-Azvi-Studio Corona, UMB-Tehnostrade-Carena, Doprastav-CCCF Timisoara, Vega-Selina-Consitrans, Balzola-Rover Alcisa sa-Puentes, Magenta-Assignia-Simarc-Specialist Consulting srl, Confort-MonteAdriano-Viaponte Projectos e Consultoria de Engenharia) si o companie, Eureca.

Pentru lotul al doilea ofertantii sunt compania Strabag si asocierile Impresa Pizzarotti-Impregilo-Pomponio, Tirrena Scavi-Condotte-Cossi, FCC Construction, Copisa-OHL- Soares da Costa, Lena-Gabriel Couto-Amandio Carvalho-Tehnologica Radion-Rosas-Arcadis, Max Boegl-Astaldi-Euroconstruct-Tancrad-Primacons, Viarom-Vectra-Tractebel si SCCF Iasi-Colas-Egis, a anuntat Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale.

Primul lot vizeaza proiectarea si executia autostrazii Timisoara-Lugoj km 44+500 – km 54+000 (9,5 km) si va avea o valoare de 266,55 milioane lei, fara TVA. Cel de-al doilea lot se refera la proiectarea si constructia a 25,62 km (54+000 – km 79+625), cu o valoare de 611,88 milioane lei, tot fara TVA.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...