Noutati :

Se schimba harta Romaniei! Vom avea opt regiuni?

4 ianuarie, 2013 - 10:36 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
6

Primul-ministru Victor Ponta a anuntat la un post de televiziune ca accepta ideea unei reorganizari administrative a tarii, ba chiar se gandeste sa o puna in aplicare. Vezi cum ar urma sa fie impartita tara!

Victor Ponta a declarat ca vor fi astfel opt regiuni administrative, iar o parte din atributiile pe care le au consiliile judetene vor fi transferate catre aceste regiuni. Mai mult, cei care vor conduce aceste regiuni vor fi propusi si alesi de consilierii locali si de primari.

Insa, contrar celor vehiculate anterior, aceasta impartire administrativa nu va insemna si disparitia judetelor actuale, ci inglobarea lor in cele opt regiuni administrative.

Astfel, considera premierul, aceste regiuni pot accesa fonduri europene si se pot dezvolta, contractand credite in mod direct.

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Asta inseamna despartirea Ardealului.
    De ce sa nu faca impartirea dupa principiul fostelor regiuni:Ardeal,Banat,Muntenia,Moldova,Dobrogea.

  2. Corvine din cauza ca stiu doar sa destrame Romanii šŸ˜‰ si cred ca cel mai bine pentru noi ar fi sa ne impartim noi singuri si fiecare dupa cum isi asterne asa doarme….:) Rebuplica Banat

  3. Iugoslavia … faina harta !

    • evident ca ala care a facut copy&paste la harta are doctorat…

  4. Super tare,granita la Orsova !

  5. Sunt curioasa acum daca tarile vecine sunt multumite de regionalizare, sper ca va ramane la nivel de teritoriu si nu de minoritate…