Noutati :

Scolile din Timis vor fi verificate daca sunt pregatite pentru inceperea anului scolar

20 august, 2012 - 11:09 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. La nivelul Prefecturii Timis s-a constituit o comisie de control care va lua la verificat  toate unitatile scolare din judet, daca sunt sau nu pregatite pentru inceputul de an scolar 2012-2013.

Din comisia mixta constituita la nivelul Prefecturii Timis fac parte reprezentanti ai Inspectoratului Scolar, Directiei de Sanatate Publica, Directiei Sanitare Veterinare si pentru siguranta Alimentelor si Institutiei Prefectului.

Vor fi verificate autorizatiile sanitare, lucrarile de igienizare si dezinfectie. De asemenea, va fi controlata apa potabila, starea igienico-sanitara a grupurilor sanitare si numarul lor, gestionarea rezidurilor menajere precum si aprovizionarea cu materiale de curatenie. Directia Sanitara Veterinara va verifica daca sunt functionale cantinele scolare, dar si respectarea conditiilor de depozitare a produselor alimentare.

Verificarile se vor desfasura pana in data de 27 august, iar rezultatele vor fi prezentate in cadrul Colegiului Prefectural din data de 30 august.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor