Peste 1 milion si jumatate de euro pentru evenimente culturale in acest an de la Primaria Timisoara. 1 Iunie, Ziua Copilului, se va numi Ciresar si va tine 3 zile

TIMISOARA. Evenimentele culturale ale Primariei Timisoara pe acest an, unele deja infaptuite, vor fi supuse aprobarii Consiliului Local.
Avand pe lista Targul de Pasti, cel de Craciun, Festivalul Inimilor sau Ziua Varstnicilor, Agenda Casei de Cultura a primariei cu cheltuielile prevazute urmeaza sa fie votata in urmatoarea sedinta a alesilor locali.

CITESTE SI: Gata, incepe! Muncitorii lui Umbrarescu ataca bucata lipsa, de nici 10 km, intre Margina si Holdea. Cu Autorizatia de Construire emisa, se deschide santierul pe tronsonul cu tuneluri pentru ursi din Autostrada Vestului 

Primaria va cheltui peste 7,6 milioane lei, adica peste 1 milion si jumatate de euro, pentru o serie de sarbatori si festivaluri.

Anul acesta, in premiera, Ziua Copilului primeste numele de Ciresar, iar distractia va tine 3 zile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.