A fost zugravita si i-au fost montate vitrine frigorifice noi si clime. Imbunatatiri in hala din Piata Badea Cartan din Timisoara

TIMISOARA. A fost modernizata hala de lactate si carne din cea mai mare piata din Timisoara.

CITESTE SI: Se monteaza primul parapet pietonal la un pod peste Bega, se amenajeaza parcarile de pe traseu si se pun panourile fonoabsorbante. Centura Sud Timisoara a trecut de 75% realizare. Foto 

Cladirea care adaposteste producatorii de lactate si carne a fost igienizata, atat in interior cat si in exterior. A fost inlocuita instalatia de climatizare si au fost cumparate 33 de vitrine friogorifice noi.

De asemenea, s-au facut reparatii la reteaua electrica, la sistemul de alimentare cu apa si la cel de canalizare.

Lucrarile facute la hala din Badea Cartan au costat aproape 800.000 de lei, transmit reprezentantii societatii de Piete.

Va reamintim, in zona pietei Badea Cartan vor mai fi facute si alte interventii. Primaria a anuntat inca de la inceputul acestei luni ca vrea sa reconfigureze complet zona si sa interzica masinile pe liniile de tramvai.

Interventiile au demarat deja si se vor incheia in 29 mai. Mai multe detalii  AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. se vede că vin alegerile. s-a umplut friț de hărnicie brusc. dă pe dinafară chiar

  2. Incet, incet spre o Timisoara mai buna si mai curata. Bine ca am scapat de mafia din piete