Noutati :

Sarbatorim 20 de ani de infratire intre Timisoara si Karlsruhe! Vezi programul aniversarii in acest week-end!

11 mai, 2012 - 10:54 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. O relatie speciala, in primul rand de suflet si mai apoi administrativa, face din aniversarea a doua decenii de infratire a Timisoarei cu orasul german Karlsruhe un eveniment aparte.

La Timisoara sunt asteptati oaspeti de seama din Germania, iar autoritatile au pus la punct mai multe momente care sa marcheze implinirea acestei frumoase varste a prieteniei dintre cele doua orase.

Astfel, intre 11 si 13 mai, la Infocentrul Turistic din centrul Timisoarei va fi deschisa o expozitie de fotografie cu imagini din Karlsruhe.
Pe strada  Alba Iulia, sambata, 12 mai, de la ora 10.00, va fi dezvelita o placa aniversara in prezenta primarilor celor doua orase, iar momentul va fi urmat de o reprezentatie muzicala sustinuta de  trupa Splash a Colegiului National de Arta Ion Vidu.

Tot sambata, de la ora 16.00, se va inaugura Piata Karlsruhe, fosta Bihor, in spatele Abatorului, iar apoi un grup de elevi de la Liceul Nikolaus Lenau va sustine un scurt program artistic.

Duminica, in Bastionul Theresia, de la ora 10.00, se va desfasura ceremonia aniversara „Timisoara – Karlsruhe: 20 de ani de infratire”, urmata de un concert al Trio-ului KEPHISO din Karlsruhe.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor