Noutati :

Martin Staia, schimbat din functia de sef al Directiei Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse din cadrul Primariei Timisoara

6 august, 2014 - 01:06 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Fostul sef al Directiei de Patrimoniu din cadrul Primariei Timisoara a fost schimbat din functie chiar de primarul Nicolae Robu. Dupa modificarea organigramei facuta imediat dupa ce s-a instalat noua administratie, Martin Staia ramasese director la Directia Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse. Anul trecut a castigat aproape 50.000 de lei, cateva calcule simple aratand ca Staia are un salariu lunar de putin peste 4.100 de lei.

Acum, primarul Nicolae Robu a numit pe altcineva director al Directiei Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse. Este vorba despre Laura Koszegi, fosta sefa a Biroului Licitatii, Contracte si Spatii cu alta destinatie din cadrul fostei Directii de Patrimoniu.

„Domnul Martin Staia a exercitat, temporar, pe o perioada de 6 luni, functia de director executiv al Directiei Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse din cadrul Primariei Timisoara. Incepand cu data de 24 iulie 2014, pe o perioada de 6 luni, in functia de director executiv al directiei amintite a fost desemnata doamna Laura Koszegi”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Alina Pintilie, purtator de cuvant al Primariei Timisoara.

Staia sustine ca el n-a fost niciodata numit pe functie, oficial, ci a avut statut de simplu consilier.

„Mie mi-a expirat numirea pe functie in august 2013 si de atunci am stat asa, neoficial. Acum, domnul primar a numit oficial pe altcineva. Eu am stat pe salariu de consilier, asa cum am fost incadrat, din august anul trecut si pana acum, in 16 iulie”, a spus, pentru optm.ro, Martin Staia. Fostul sef al Directiei de Patrimoniu ocupa acum functia de consilier la Biroul Cimitire, Garaje si Utilitati.

Conform declaratiei de avere depusa anul acesta, Staia a castigat, anul trecut, 49.470 de lei. El detine patru terenuri intravilane, un teren agricol, dar si o mica padure de putin peste jumatate de hectar. Mai are trei case, un apartament si un garaj. Potrivit declaratiei de avere, Staia conduce o Dacie 1310 si are 26.000 de lei adunati in banci. In 2013 avea si un credit ipotecar de 22.000 de euro.

CITESTE SI: TOPUL salariilor in Primaria Timisoara! Merita sa fii director? Ce sefi castiga cel mai bine, chiar mai bine ca primarul?

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor