Noutati :

Inghesuiala de ‘regi’ si ‘imparati’ in depoul RATT! Care-i ultimul sosit la Timisoara? FOTO

20 aprilie, 2016 - 11:37 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Dupa Burebista si Decebal, la Timisoara a ajuns si Traian. Pe scurt, a sosit si cel de-al treilea vaporas de la fabrica din Galati.

Va mai dura insa pana li se vor alatura si ultimele 4: Glad, Huniade, Savoya si Economu.

vaporas-4

Cea de-a treia ambarcatiune din seria de 7 a ajuns la Timisoara in aceasta dimineata si a fost depusa tot in depoul RATT din Dambovita.

CITESTE SI: De ce stau inca Burebista si Decebal pe uscat, la Timisoara? Cand pornesc vaporasele pe Bega?

decebal-vaporas

Sursa foto: Forum RATT

Pana cand vor fi lansate la apa insa vaporasele trebuie inmatriculate, insa procedura este una mai complicata, deoarece ambarcatiunile trebuie sa apara si intr-un registru la Bruxelles, iar asta cere timp.

Este vorba despre inregistrarea intr-un registru unic european, iar inainte de aceasta autoritatile din Belgia fac o verificare, astfel incat numele si codurile vaporaselor de la Timisoara sa nu coincida cu cele ale altor ambarcatiuni aflate in functiune pe continent. In momentul in care procedurile de la Bruxelles se vor incheia, vaporasele Timisoarei vor putea fi inmatriculate efectiv. Pana atunci insa, se lucreaza la inscriptionarea celor doua ajunse deja in depoul RATT.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Pot sa mai propun doua nume de regi/imparati pentru vaporase? Cioaba si Iulian. Sigur vor avea multi clienti astea doua.