Noutati :

CE MECI! Informatica Timisoara invinge Deva si va termina sezonul regulat pe prima pozitie

5 aprilie, 2016 - 08:57 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. (RE)Infiintata Informatica Timisoara a trecut de la fapte la vorbe. Chiar daca joaca doar de cateva luni in noua formula, cu multi jucatori noi, cu straini si internationali care s-au „lipit” bine in spiritul „formatiei”, trupa banateana este la doi pasi de a inchide sezonul regulat pe prima pozitie si astfel de a visa, de ce nu, la un prim titlu de campioana.

Marti, intr-o sala Constantin Jude mai animata ca niciodata, pentru un meci de futsal, violetii au reusit sa isi invinga cel mai dificil adversar, Autobergamo Deva, una din cele mai importante grupari din acest sport in Romania. A fost un meci nerecomdant cardiacilor, cu ocazii de ambele parti, cu doua bare si cu multe parade de senzatie, dar cu o echipa gazda mai buna, care a obtinut in cele din urma o victorie meritata.

A fost… un scor neobisnuit pentru futsal, 1-0, insa partida a avut multa sare si piper. Golul victoriei a venit cu 5 minute inainte de final si a fost inscris de unul din noii jucatori ai Timisoarei, Salvio, un fel de as in maneca al gruparii.

1-0 scor final, dupa o incheiere de partida incendiara, 3 puncte avans pentru banateni, care s-au razbunat pentru esecul din tur si care s-au dus la 3 puncte de hundeoreni, avand si un meci in minus, cu doua runde inainte de finalul sezonului regulat.

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor