Noutati :

A inceput plombarea strazilor din Timisoara, pentru astuparea gropilor aparute dupa zapada

7 ianuarie, 2013 - 07:04 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Inspectorii din Primaria Timisoara ies zilele acestea pe teren pentru a inventaria gropile aparute dupa ninsoarea de luna trecuta. Cu toate ca primarul Nicolae Robu anuntase ca plombele sunt ineficiente, specialistii din primarie spun ca sunt necesare.

Inspectorii din cadrul Directiei Tehnice si muncitorii din cadrul firmelor aflate in contract cu municipalitatea incep munca pe teren, pentru a numara efectiv gropile si pentru a putea incepe astuparea lor. Aceasta desi in luna septembrie, primarul Robu spunea ca acestea sunt inutile si ca se va merge pe principiul reparatie cu covor asfaltic, plombarile facandu-se doar in cazuri exceptionale.

„Cu plombele am vazut ce se intampla, azi le pui, peste o saptamana sau la urmatoarea iarna, toate sunt iesite”, declara in septembrie Robu.

Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, pe unele strazi s-a inceput deja plombarea strazilor. Viceprimarul ne-a marturisit ca cele mai multe gropi au aparut in zona Lipovei si in Aradului.

„A inceput deja plombarea, cel putin la Societatea de Drumuri Municipale. Situatia este mai grava in zona Aradului, Lipovei, dar se lucreaza”, ne-a declarat Diaconu.

Foto: Virgil Simonescu

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Pe strada Vasile Goldis, in dreptul parcarii din spatele Bastionului este un mega crater, creat de Aquatim prin decembrie, genereaza mizerie si noroi pe toata strada, aici cand aveti de gand sa refaceti???