BANCUL ZILEI: Sotul si sotia in bucatarie

O sotie vine acasa seara tarziu, cu o zi mai devreme dintr-o călătorie de afaceri si deschide incet usa de la dormitor. De sub patura, ea vede iesind patru picioare in loc de doua. Se intinde după bata de baseball si incepe sa loveasca cu sete patura. Dupa ce termina, se duce in bucatarie sa se racoreasca cu un pahar de vin. Cand intra in bucatarie, isi vede sotul la masa, cu o bere in fata, citind o revista, iar el ii spune - Buna, draga. Era o surpriza, dar iti zic acum. Parintii tai au venit in vizita si i-am lasat sa stea in dormitorul nostru. I-ai salutat si tu?

O sotie vine acasa seara tarziu, cu o zi mai devreme dintr-o călătorie de afaceri si deschide incet usa de la dormitor.
De sub patura, ea vede iesind patru picioare in loc de doua.
Se intinde după bata de baseball si incepe sa loveasca cu sete patura.
Dupa ce termina, se duce in bucatarie sa se racoreasca cu un pahar de vin.
Cand intra in bucatarie, isi vede sotul la masa, cu o bere in fata, citind o revista, iar el ii spune
– Buna, draga. Era o surpriza, dar iti zic acum. Parintii tai au venit in vizita si i-am lasat sa stea in dormitorul nostru. I-ai salutat si tu?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sotul către soţie:
    – Draga mea, ce avem astăzi la masă?
    Soţia:
    – Nimic.
    – Păi şi ieri a fost tot „nimic”.
    – Dragule, am gătit pentru două zile.