BANCUL ZILEI: Gigi, prietenul presedintelui

Presedintele tarii face o vizita la o fabrica din Banat. Directorul fabricii, foarte incantat, ii face cunostinta cu cei mai buni ingineri si maistri pe care ii are. Presedintele spune: - Bine, ma bucur ca i-am cunoscut pe oamenii astia, dar eu am venit sa ma intalnesc cu Gigi, de la scularie. Directorul mirat: - Il stiti pe Gigi de la scularie? - Sigur ca da. Suntem prieteni buni. Il cheama pe Gigi de la scularie, stau astia de vorba vreo doua ore intr-un birou, dupa care presedintele pleaca, iar directorul il ia la intrebari: - De unde te cunoaste ma, presedintele? - Ne stim de multa vreme domnule director. Suntem prieteni buni. Dar sa stiti ca eu mai am prieteni din astia. Si Papa de la Vatican ma cunoaste. - Du-te ma... - Daca nu ma credeti, hai sa mergem pana la Vatican. Merg amandoi la Vatican. Acolo era plin de lume. Gigi ii zice directorului: - Asteptati aici, eu ma duc la balcon langa Papa si o sa va fac cu mana. Se duce Gigi la balcon, se imbratiseaza cu Papa si ii face cu mana directorului. Intre timp un turist il bate pe umar pe director: - Domnule, ziceti-mi si mie. Cine-i ala care se imbratiseaza cu Gigi de la scularie?

Presedintele tarii face o vizita la o fabrica din Banat. Directorul fabricii, foarte incantat, ii face cunostinta cu cei mai buni ingineri si maistri pe care ii are. Presedintele spune:
– Bine, ma bucur ca i-am cunoscut pe oamenii astia, dar eu am venit sa ma intalnesc cu Gigi, de la scularie.
Directorul mirat:
– Il stiti pe Gigi de la scularie?
– Sigur ca da. Suntem prieteni buni.
Il cheama pe Gigi de la scularie, stau astia de vorba vreo doua ore intr-un birou, dupa care presedintele pleaca, iar directorul il ia la intrebari:
– De unde te cunoaste ma, presedintele?
– Ne stim de multa vreme domnule director. Suntem prieteni buni. Dar sa stiti ca eu mai am prieteni din astia. Si Papa de la Vatican ma cunoaste.
– Du-te ma…
– Daca nu ma credeti, hai sa mergem pana la Vatican.
Merg amandoi la Vatican. Acolo era plin de lume. Gigi ii zice directorului:
– Asteptati aici, eu ma duc la balcon langa Papa si o sa va fac cu mana.
Se duce Gigi la balcon, se imbratiseaza cu Papa si ii face cu mana directorului. Intre timp un turist il bate pe umar pe director:
– Domnule, ziceti-mi si mie. Cine-i ala care se imbratiseaza cu Gigi de la scularie?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.