BANCUL ZILEI: La spitalul de nebuni

Intr-o zi, la o plimbare in curte, sefului nebunilor dintr-un spital ii vine o idee. Ii aduna pe toti ceilalti pe langa el si le zice: - Baieti, hai sa mutam spitalul ca m-am saturat sa tot vad zidurile si blocurile alea peste drum. Zis si facut. Se apuca nebunii sa impinga la spital. Imping ei ce imping, dar isi dau seama ca nu vrea sa se miste. Stau se gandesc si adopta o alta strategie: - Baieti, nu impingem destul de tare. Hainele ne tin, zice nebunul sef. Se dezbraca toti, lasa hainele pe pamant si incep sa impinga si mai hotarati. La un moment dat vine un asistent, le ia hainele si le duce inauntru. Dupa alte 5 minute unul dintre nebuni se opreste, vede ca nu mai sunt hainele si zice: -Sefu'!! Cred ca l-am mutat destul! Deja nu se mai vad hainele noastre!

Intr-o zi, la o plimbare in curte, sefului nebunilor dintr-un spital ii vine o idee. Ii aduna pe toti ceilalti pe langa el si le zice:
– Baieti, hai sa mutam spitalul ca m-am saturat sa tot vad zidurile si blocurile alea peste drum.
Zis si facut. Se apuca nebunii sa impinga la spital. Imping ei ce imping, dar isi dau seama ca nu vrea sa se miste. Stau se gandesc si adopta o alta strategie:
– Baieti, nu impingem destul de tare. Hainele ne tin, zice nebunul sef.
Se dezbraca toti, lasa hainele pe pamant si incep sa impinga si mai hotarati. La un moment dat vine un asistent, le ia hainele si le duce inauntru. Dupa alte 5 minute unul dintre nebuni se opreste, vede ca nu mai sunt hainele si zice:
-Sefu’!! Cred ca l-am mutat destul! Deja nu se mai vad hainele noastre!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.