BANCUL ZILEI: Sir si John la vanatoare

E weekend, iar Sir Alex si devotatul sau majordom John ies la vanatoare pe domeniul castelului. John e omul cu binoclul, cel care trebuie sa vada unde pica vanatul. La un moment dat arunca o privire si spre castel, dupa care ii spune stapanului. – Sir, cred ca este de datoria mea sa va informez ca doamna este in aceste momente in compania unui domn. Sir Alexa ii raspunde: – Nu se poate, te inseli. Doamna mi-a spus ca primeste o prietena in vizita. Da-mi si mie binoclul… Se uita spre castel, apoi ii spune lui John: – Acest binoclu nu este suficient de puternic. Da-mi te rog pusca cu luneta.

E weekend, iar Sir Alex si devotatul sau majordom John ies la vanatoare pe domeniul castelului. John e omul cu binoclul, cel care trebuie sa vada unde pica vanatul. La un moment dat arunca o privire si spre castel, dupa care ii spune stapanului.
– Sir, cred ca este de datoria mea sa va informez ca doamna este in aceste momente in compania unui domn.
Sir Alexa ii raspunde:
– Nu se poate, te inseli. Doamna mi-a spus ca primeste o prietena in vizita. Da-mi si mie binoclul…
Se uita spre castel, apoi ii spune lui John:
– Acest binoclu nu este suficient de puternic. Da-mi te rog pusca cu luneta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.