BANCUL ZILEI: Probleme in casnicie

Un barbat casatorit si cu trei copiii, are o aventura de o noapte cu o vecina de scara, dupa noua luni aceasta da nastere unui copil si vine la usa barbatului sa-i spuna ca este tatal copilului. Binenteles cea mai vehementa este sotia barbatului: - Cum ai putut sa faci asa ceva, cu trei copiii si o nevasta iubitoare? - Iubita mea dar iti jur ca nu e copilul meu, sunt gata sa fac chiar si testul de paternitate ! Zis si facut. Merge omul la medic isi face testul si dupa o saptamana se intoarce dupa rezultat. Medicul ii da verdictul: - Domnule, va informez ca dumneavoastra ati fost dintotdeauna steril.

Un barbat casatorit si cu trei copiii, are o aventura de o noapte cu o vecina de scara, dupa noua luni aceasta da nastere unui copil si vine la usa barbatului sa-i spuna ca este tatal copilului. Binenteles cea mai vehementa este sotia barbatului:
– Cum ai putut sa faci asa ceva, cu trei copiii si o nevasta iubitoare?
– Iubita mea dar iti jur ca nu e copilul meu, sunt gata sa fac chiar si testul de paternitate !
Zis si facut. Merge omul la medic isi face testul si dupa o saptamana se intoarce dupa rezultat.
Medicul ii da verdictul:
– Domnule, va informez ca dumneavoastra ati fost dintotdeauna steril.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.