Cele mai importante schimbari in legislatia vamala, explicate intr-un nou seminar marca CCIA Timis

TIMISOARA. Teme de interes in parteneriatul administratia vamala – mediul de afaceri Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Directia Regionala Vamala Timisoara, in colaborare cu AEO FORUM – prima asociatie a Operatorilor Economici Autorizati din Romania, organizeaza in data de 20 aprilie 2017, cu incepere de la ora 10, la sediul CCIAT din Piata Victoriei nr.3, Sala C.E.D.O., o sesiune de discutii privind „Principalele prevederi legislative vamale in 2017”.

Seminarul isi propune trecerea in revista a celor mai importante schimbari aduse in legislatia vamala si este sustinut de specialisti si experti in domeniu.

DIRECTIA REGIONALA VAMALA TIMISOARA

– Aplicarea vamuirii centralizate la nivel national – Prezinta: Simona SELARIU, consilier superior BRV – DRV Timisoara
– Operatorul economic autorizat (AEO) – Prezinta: Carmen GOIA, consilier superior SSCV – DRV Timisoara
– Aplicarea simplificarilor in declararea marfurilor – Prezinta: Anisoara BiRSAN, inspector vamal superior BVI Timis si Marius BAZAVAN, inspector vamal asistent BVI Timis

AEO FORUM

– Beneficiile aduse companiilor de AEO FORUM – Prezinta: Marius GAITA, Presedinte AEO FORUM

La eveniment va fi prezent si Domnul Gabriel MOLDOVAN, Director Executiv, Directia Regionala Vamala Timisoara. Termenul de inscriere pentru a participa la eveniment este 19 aprilie 2017.

Informatii suplimentare si confirmarea participarii la tel. 0372.185.242 sau 0372.185.285, e-mail: [email protected], Ana-Maria Kormany – manager de proiect CCIAT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.