Zeci de utilaje si stocuri de material antiderapant pregatite pentru deszapezire la Timisoara. Zonele prioritare in care se va interveni

TIMISOARA. Iarna nu ne va lua prin surprindere anul acesta. Cel putin asta lasa sa se inteleaga autoritatile locale, care dau asigurari ca firma Brantner este pregatita sa intervina de la primul fulg de zapada ce va cadea in Timisoara.

CITESTE SI: Vaporasele de la Timisoara scoase de pe Bega in acest final de saptamana. Au plimbat peste 180.000 de calatori in 2022 

Brantner a pregatit 14 utilaje de capacitate mare pentru indepartarea zapezii, iar alte 16 de capacitate mica, 3 miniincarcatoare frontale, 2 utilaje cu incarcator frontal, 8 utilaje de transport al zapezii, 2 autocisterne clorura, 8 autoturisme control si 25 minifreze de zapada.

De asemenea, compania are stocuri de 100 de tone de sare si 10 de clorura de calciu si inhibitor, insa acestea vor fi completate in permanenta.

Se va interveni cu prioritate pe principalele artere de circulaţie, pe poduri, in principalele intersectii si treceri pietonale, pe traseele mijloacelor de transport in comun si in alte locuri publice (de ex. Piata Victoriei, Piata Unirii, Piata Traian, Piata Libertatii etc.).

Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszapezire de pe teritoriul orasului, tiumisorenii au la dispozitie dispeceratul de serviciu, precum si numere puse la dispozitie de Biroul Salubritate al Primariei Municipiului Timisoara: 0737.770 520, 0732 770570, 0356 918.

De asemenea, timisorenii vor avea obligatia de a indeparta zapada din fata propriilor locuinte, ca de altfel si turturii pericolosi care ar putea sa ii raneasca pe trecatori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...