Zeci de mii de masti de protectie din China au ajuns la Timisoara. Cui vor fi impartite

TIMISOARA. Republica Chineza a trimis judetului Timis, prin Ambasada din Romania, 20.000 de masti de protectie drept donatie.

CITESTE SI: Timisoara isi dubleaza capacitatea de testare pentru coronavirus. Un nou laborator a fost deschis la Spitalul Judetean, unde se pot prelucra peste 500 de probe pe zi. Foto 

Mastile vor fi impartite personalului nemedical din judet care lupta impotriva COVID 19.

Mulțumim Ambasadei Republicii Populare Chineze în România și Excelenței Sale, doamna Jiang Yu, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar, pentru prietenia, sprijinul și implicarea constantă în ajutorarea comunităților locale din țară.

Mulțumim oamenilor cu suflet mare din numeroase asociații pentru donația lor: China-Romania LovingCare Charity Group, Uniunea Chinezilor din România, Asociația Chineză din Qingtian în România, Romanian Fujian Association, Romanian Henan Business Alliance Association, Association of Countrymen from Ruian Zhejiang in Romania, Asociația Română a Oamenilor de Afaceri din Taizhou, Asociația Chinezilor de Pretutindeni, Romanian Branch of Nantong World Trade Association”, a transmis Consiliul Judetean Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Garanteaza cineva pentru lipsa oricaror riscuri,stiut fiind ca in multe tari nu au putut fi folosite???

  2. se fabrica la utt in calea aradului 48 ….nu este nevouie de CHINA