Noutati :

Vrei sa stii cat esti de inteligent? Vino sa-ti testezi IQ-ul la Timisoara!

4 noiembrie, 2014 - 01:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Are loc la Timisoara o noua sesiune de testare pentru cei care doresc sa-si valideze inteligenta printr-un test recunoscut international.

Mensa Romania ii invita pe timisorenii dornici sa aiba un certificat care sa le ateste ascutimea mintii sa se inscrie cat mai grabnic, iar verificarea va avea loc sambata 8 noiembrie la Liceul Pedagogic de pe C.D. Loga nr. 45, incepand cu ora 11.00.

Testul se face diferentiat pentru copii (varsta 11-18 ani) si adulti. Minorii pot participa numai cu acordul parintilor sau tutorilor.

Testul IQ consta in rezolvarea, in 20 de minute, a unui set de 45 de intrebari de tip ‘culture free’, bazat pe imagini, nu pe cunostinte lingvistice.

Cei care obtin rezultatul de „eligibil” se pot inscrie in Mensa Romania sau, la alegere, in Mensa International.

Inscrierile la testare se fac pana in 6 noiembrie  pe mensa-romania.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...