Opinia Timisoarei

Vrei sa fii criminalist sau agent de Rutiera? Se fac angajari in Politie la Timisoara si in judet, din sursa externa

TIMISOARA. Se organizeaza concurs pentru ocuparea mai multor posturi in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis. Sunt 18 locuri de munca disponibile.

CITESTE SI: Pot incepe lucrarile la Turnul de Apa din Iosefin. Acesta va fi reabilitat de o firma din Ialomita, in asociere cu o companie ce a fost suspectata de legaturi cu mafia italiana 

Sunt scoase la concurs, prin incadrare directa, 9 posturi de ofiteri de politie si 9 posturi de agenti de politie.

Inscrierile se fac on-line, in perioada 21 – 29 octombrie, inclusiv in zilele nelucratoare.

Posturile sunt in specialitatile logistica, arest, rutiera, pregatire profesionala, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, comunicatii si informatica, implementarea proiectelor si siguranta scolara.

Informatii complete cu privire la posturile existente, programul inscrierilor, conditiile de participare, documentele necesare si modalitatile de desfasurare a concursurilor se regasesc pe site-ul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, sectiunea Cariera – Posturi scoase la concurs.

In perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfasura proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice, respectiv proba practica, in functie de posturile pe care candideaza, daca este prevazuta o astfel de proba.
In 6 noiembrie, se desfasioara proba scrisa, de tip test grila.

Exit mobile version