Vrei sa fii criminalist sau agent de Rutiera? Se fac angajari in Politie la Timisoara si in judet, din sursa externa

TIMISOARA. Se organizeaza concurs pentru ocuparea mai multor posturi in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis. Sunt 18 locuri de munca disponibile.

CITESTE SI: Pot incepe lucrarile la Turnul de Apa din Iosefin. Acesta va fi reabilitat de o firma din Ialomita, in asociere cu o companie ce a fost suspectata de legaturi cu mafia italiana 

Sunt scoase la concurs, prin incadrare directa, 9 posturi de ofiteri de politie si 9 posturi de agenti de politie.

Inscrierile se fac on-line, in perioada 21 – 29 octombrie, inclusiv in zilele nelucratoare.

Posturile sunt in specialitatile logistica, arest, rutiera, pregatire profesionala, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, comunicatii si informatica, implementarea proiectelor si siguranta scolara.

Informatii complete cu privire la posturile existente, programul inscrierilor, conditiile de participare, documentele necesare si modalitatile de desfasurare a concursurilor se regasesc pe site-ul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, sectiunea Cariera – Posturi scoase la concurs.

In perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfasura proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice, respectiv proba practica, in functie de posturile pe care candideaza, daca este prevazuta o astfel de proba.
In 6 noiembrie, se desfasioara proba scrisa, de tip test grila.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. rufus spune:

  Se pare ca in acest domeniu de activitate vor fi mai multi de jumatate din lucratori fara a urma cursurile unor scoli de profil si aceastea fiind destul de discutabile,dat fiind durata mult redusa la un an pentru a acoperi pensionarile la virsta medie de 50 de ani plus minus citiva ani in functie de individ.
  Deci se vede ca legile tarii prin care au implementat acest sistem de pensionare au fost foarte bine gindite de decidenti deoarece sa dovedit ca munca in acest domeniu poate fi foarte stresanta.
  Iar prin niste cursuri de 3 luni se vor pregati viitorii angajati intr un mod temeinic si profesionist.
  Se pregateste legislatia ca muritorii de rind sa iasa la pensie la 70 de ani pentru ca dea lungul activitatii profesionale nu au avut sub nici o forma o munca stresanta si obositoare,ci veneau la niste servicii foarte legere.

 2. INSUFICIENT. Doar la Rutieră ar avea nevoie de peste 20 agenti spune:

  Infractorii abunda cu așa putini agenți.

 3. dlionion spune:

  4 clase sunt suficiente. cei cu 8 clase la criminalistica

 4. Mitica spune:

  Are loc rotirea calificatilor!