Victor Ponta se lauda cu cei nici 50 de km de autostrada terminati in Timis in ultimii doi ani!

Cele doua bucati de autostrada, una de nici 10 km, si alta de 38 km, terminate in Timis in ultimii doi ani sunt un motiv de lauda pentru premierul Romaniei Victor Ponta. Acesta a tinut sa arate cat de multi kilometri de autostrada s-au facut de cand este el prim-ministru, intr-o postare pe pagina sa de Facebook unde a dat share unei alte informari a Guvernului pe care il conduce.

CITESTE SI: Vom merge cu masina pe inca o bucata de Autostrada in Timis de anul viitor? Unde sunt sanse sa se termine lucrarile?

Premierul a insirat portiunile inaugurate in cei doi ani ai mandatului sau, chiar daca demersurile si lucrarile au inceput cu multa vreme inainte de a ajunge el la putere.

In plus, Ponta face si o comparatie, cel putin ciudata, intre perioada 1972-2012, respectiv, 2012-2014, la realizarile in materie de infrastructura pentru a demonstra cat de mult s-a facut in intervalul in care el conduce guvernarea.

Astfel, potrivit unui grafic distribuit astazi de premier, din ’72 si pana in 2012 s-au realizat 403,7 km de autostrazi in Romania, iar intre 2012 – 2014 s-au finalizat 292,5 km.

„Situaţia la zi a autostrăzilor din România – o evoluţie în cifre şi o tendinţă de creştere evidentă, cu 9 tronsoane inaugurate după 2012„, este textul ce insoteste graficul lui Victor Ponta de pe Facebook.

Nu se mentioneaza insa nicaieri ca in 2014 s-au dat in folosinta doar 50 km de autostrazi in toata Romania, si aceia cu mari intarzieri, nefinalizati complet, si cu probleme.

Printre loturile cu care se lauda seful guvernului ca fiind terminate ‘pe vremea lui’, se numara Lugoj – Deva (Lot 1), de 37,9 km, dar si Timisoara – Lugoj (Lot 1) de 9,5 km.

Ceea ce omite insa premierul sa spuna este ca in 2015, in Romania se vor inaugura, cel mai probabil, doar 10 kilometri de autostrada. Este vorba de A1 Nadlac – Arad, Lot 2 (restul) – 10 km.

Cu putin noroc, e posibil sa se finalizeze si A1 Timisoara – Lugoj, Lot 2 (partial/complet) insemnand tot 10 km.

CITESTE SI: Vom merge cu masina pe inca o bucata de Autostrada in Timis de anul viitor? Unde sunt sanse sa se termine lucrarile?

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...