Noutati :

Vestea atat de asteptata de angajatii Societatii de Transport Public din Timisoara. Momentul in care se ajunge cu toate salariile la zi

5 iulie, 2018 - 02:55 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Dupa ce luni de zile toti angajatii Societatii de Transport din Timisoara au fost obligati sa se descurce cum au putut, fara sa isi primeasca salariile, situatia pare sa se indrepte. Saptamana trecuta, cei care aveau restante la salarii inca din luna mai, au primit cate 600 de lei, iar acum urmeaza sa incaseze o noua transa.

„Luni la prima ora se va inchide restanta salariala pe luna mai. Toti angajatii vor primi restul de salariu pe luna mai, iar apoi mai ramanem cu o mica intarziere pe luna iunie, dar pana la 25 iulie toti angajatii vor fi la zi cu salariile”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Sorin Supuran, directorul Societatii de Transport Public Timisoara.

De asemenea, conducerea societatii a avut deja intalniri cu reprezentantii a patru mari banci din Romania, cu care au purtat discutii pentru obtinerea unui credit care sa poata fi accesat doar pentru plata salariilor angajatilor, in cazul in care se ajunge din nou in impas. In plus, in discutiile purtate cu bancile se are in vedere si posibilitatea scontarii unor datorii, dar si anumite investitii pe care institutiile bancare le pot face la compania de transport.

Practic, bancile iau in calcul posibilitatea acordarii unor imprumuturi, in baza angajamentului ca acestea vor fi restituite, in momentul in care STPT va incasa sume restante provenite din diverse servicii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mai vedem peste cateva luni cum merge SPTP si iluminatul public. Daca treaba se pune pe roate, avem un candidat valabil pentru alegerile de Primar. Dar daca lucrurile merg bine domnul Supuran va fi schimbat, Robu are alergie la competenta.

  2. Dan A:ma vad neoita sa ti dau drepate, orice om cu anumite calitati si competenta este indepartat de acest om toxic.
    Raman chisculitele si alte specimene…