Veste buna pentru ACS Poli Timisoara inaintea derby-ului cu UTA. Clubul intra in insolventa, dar isi va continua activitatea

TIMISOARA. Gura de oxigen pentru un club aflat foarte aproape de depunctari si chiar desfiintare. Tribunalul Timis a hotarat ca ACS Poli sa intre in insolventa si astfel sa isi prelungeasca existenta si pentru urmatorii 3 ani, timp in care va trebui sa plateasca datoriile catre stat, jucatori si diverse firme, dar in care va avea voie si sa promoveze, daca va putea.

ACS Poli va trebui sa isi faca un plan de reorganizare pe care va trebui sa il respecte cu strictete. Instanţa va desemna un administrator judiciar si totodata va fi desemnat si un administrator special, de catre Adunarea Generala a actionarilor, ei avand misiunea de a salva practuc clubul in acesti de 3 ani de ragaz.

„Este o mare gura de oxigen pentru club. Ne putem continua activitatea, dar in continuare ne va fi foarte greu. Nu mai avem presiunea depunctarii si a platilor imediate catre diversi. Urmeaza o perioada grea, in care instanta va numi un administrator judiciar, iar actionarii un administrator special si în continuare va trebui sa gasim sponsorizari pentru a supravietui”, a spus astazi presedintele clubului Radu Birlica.

Altfel, ACS Poli intalneste UTA Batrana Doamna in etapa a 5-a a ligii secunde. Noul antrenor al echipei, Fane Nanu a declarat: „Trebuie sa fim constienti ca nu ne putem lupta pentru promovare, ca trebuie sa facem o echipa competitiva, sa ne mentinem in Liga a doua. Le-am spus jucatorilor ca fara munca, disciplina si un plan tactic nu vom reusi sa facem nimic. Sambata, vom intalni UTA, o formatie care are ca obiectiv promovarea, are un antrenor experimentat care cunoaste bucataria interna a clubului nostru. Am insa incredere ca putem castiga acest derby”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...