VANATOARE de hoti de buzunare si cersetori, la Timisoara! Surpriza din tramvaie, troleibuze si autobuze?

TIMISOARA. Nu vor cruta niciunul! Au pornit la vanatoare de hoti de buzunare si vagabonzi in mijloacele de transport din Timisoara.

CITESTE SI: Zici ca nu-i in Romania! Cel mai spectaculos nod rutier, in linie dreapta! FOTO si VIDEO! 

Politistii locali si jandadarmii au impanzit tramvaiele, autobuzele si troleibuzele din Timisoara, saptamana aceasta.

Oamenii legii au format patrule mixte si, incepand de joi, se afla in mijloacele de transport si in statiile RATT din zonele centrale, dar si in zonele in care se stie ca isi fac veacul hotii din buzunare si cersetorii.

„Principalul scop al acestor actiuni este acela de prevenire in primul rand a furturilor din buzunare si posete, a cersetoriei, a altor fapte anti-sociale care creeaza disconfort cetatenilor care calatoresc cu mijloacele de transport in comun. Patrularile mixte s-au desfasurat atat pe liniile de tramvai, cat si pe cele de troleibuz, precum si in statiile acestora, cu preponderenta in zonele centrale, printre care Traian, Piata 700, Catedrala, Prefectura, precum si in zone precum Lipovei, Martirilor, astfel incat sa fie cuprinse toate zonele orasului si in special acelea in care se petrec frecvent incalcari ale legii”, transmit reprezentantii Politiei Locale.

CITESTE SI: Se face la Sfantul Asteapta? A treia AMANARE a licitatiei pentru Centura de sud, la Timisoara! 

Agentii ii vor atentiona pe calatori sa circule cu prudenta si sa-i avertizeze atunci cand observa persoane suspecte in statii ori in mijloacele de transport. De asemenea, oamenii pot face sesizari catre Politia Locala Timisoara la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori pe email [email protected].

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. In titlu scrie ca s-a iesit ‘la vanatoare’, iar reprezentantii politiei vorbesc de ‘prevenire’. Ori avand in vedere ca agentii celor doua institutii circula in uniforma, e clar ca se doreste doar prevenirea, insa.. probabil destul de inutil.

    Util ar fi sa circule frecvent in mijloacele de transport in comun si in statii politisti si jandarmi IN CIVIL, care sa incerce sa si prinda in flagrant hotii, ca altfel, nu se rezolva mare branza.

  2. La ce mai platim politia locala? Daca o banalitate de patrula pe mijloacele de transport in comun nu sunt in stare sa faca fara sprijinul jandarmilor si al politistilor! Desfintati urgent politia locala fiindca capuseaza banii publici cu minim 3 milioane euro/an si dati atributilesi dotarea lor jandarmeriei, iar din acei 3 milioane de euro se pot construi spitale, scoli, gradinite, centre si locuinte sociale! La ce sa platim din banii nostrii politia locala atata timp cat jandarmii stau cu sutele in unitate zi de zi fiindca nu au dotarea si atributile politiei locale! Dotati mai intai jandarmeria si apoi daca se constat ca nu face fata, infintati o politie care sa capuseze banul public!