Noutati :

Va sta deja gandul la bunatatile ce vor fi pe tarabe la Targul de Paste de la Timisoara?

21 martie, 2016 - 02:22 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Incep inscrierile pentru comerciantii care vor sa participe la Targul de Paste de anul acesta. De marti, 22 martie si pana in 29 martie, comerciantii isi pot depune cererile de inscriere. Dosarele trebuie sa contina o serie de documente, printre care un formular de participare la Targ, un CD cu poze si lista produselor comercializate si poze ale casutei, in cazul in care comertiantii detin o casuta. De asemenea, dosarul va fi completat cu o copie dupa actele firmei, certificatul de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate.

De asemenea, trebuie precizate detalii cu privire la necesarul tehnic pentru buna functionare a activitatii (curent electric, apa sau altele). Iar cei care comercializeaza produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al DSVSA Timis.

Comerciantii isi pot depune dosarele de participare la Targul de Paste la Primaria Timisoara, camera 12, luni, miercuri, joi si vineri intre orele 8.30 si 16.30 si marti intre 8.30 si 18.30.

Cea de-a noua editie a Targului de Paste va avea loc anul acesta intre 16 aprilie si 4 mai.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. PAȘTI , nu ,, PAȘTE” pt. că , sunt mai multe zile de Sărbătoare !!!!!

  2. PESTE ,pentru ca nu se mananca carne de Vinerea mare .