Noutati :

Universul Casei Tale si Expo Mobila, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT

11 mai, 2016 - 12:12 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis va gazdui in perioada 19 – 22 mai 2016, cea de-a 5-a editie a expozitiei nationale specializata in constructii, mobilier, amenajari interioare si exterioare, instalatii si energie – UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila.

Manifestarea reuneste peste 40 de producatori, distribuitori, reprezentante ale unor companii internationale din România, care vor intampina, atat publicul larg cat si cel profesionist, cu o gama larga de produse, sisteme si tehnologii de avangarda in ceea ce priveste constructia, mobilarea si amenajarea spatiilor interioare si exterioare.

Sectorul mobila, puternic reprezentant in expozitie, aduce in atentia publicului cele mai noi tendinte, tehnologii, materiale si accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Vor putea fi admirate si achizitionate: bucatarii, dormitoare, livinguri, camere pentru copii si tineret, mobilier pentru hol, biblioteci, birouri, canapele, fotolii, mese, scaune, mobilier decorativ etc.

Dintre domeniile prezente in expozitie, amintim:

– Materiale si echipamente pentru constructii;
– Mobilier pentru spatii comerciale si domestice;
– Mobilier de gradina si spatii publice;
– Ferestre din lemn masiv sau stratificat, jaluzele;
– Porti, garduri, usi de garaj;
– Usi de interior si exterior din lemn, aluminiu si PVC;
– Structuri metalice si mobilier pentru hale industriale;
– Sisteme si instalatii de incalzire si climatizare;
– Instalatii sanitare si instalatii electrice.

In cadrul programului conex, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Belgrad organizeaza in cursul zilei de vineri, 20 mai 2016, cu incepere de la ora 11, in Sala Timis a CRAFT, un parteneriat de afaceri Romania-Serbia.

Delegatia oamenilor de afaceri sarbi este formata din reprezentanti a 10 companii interesate de o colaborare de lunga durata cu parteneri din judetul Timis si din Romania. Dupa prezentarea celor doua camere de comert, a potentialului economic regional si al oportunitatilor de colaborare bilaterala, participantii la eveniment vor asista la o informare privind „Aspecte juridice si fiscale ale transferului de terenuri construibile si/sau constructii”, sustinuta de RODL & Partner Romania.

La deschiderea expozitiei care va avea loc in 19 mai, la ora 12, au fost invitati oficiali ai administratiei publice locale si ai serviciilor deconcentrate din teritoriu, organisme intermediare regionale, corpul diplomatic acreditat la Timisoara, mediu academic, firme, reprezentanti ai mass media, pentru care CCIAT si partenerul principal al evenimentului au pregatit momente si surprize inedite.

UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila va deveni, pentru patru zile, locul unde producatori, constructori, proiectanti, arhitecti, designeri, consultanti vor oferi cele mai bune solutii in ceea ce priveste achizitionarea, constructia si mobilarea spatiului de locuit sau de munca.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...