Noutati :

Universitatea Politehnica Timisoara – un pas spre viitorul tau! Intalnire pentru o cariera de succes

18 martie, 2015 - 05:57 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Universitatea Politehnica Timisoara isi deschide portile pentru 650 de elevi de clasele a XI-a si a XII-a, in cadrul celei de a doua editii a evenimentului „Politehnica Timisoara – un pas spre viitorul tau!”, ca urmare a succesului inregistrat de prima editie a manifestarii, organizata in primavara anului 2014. Elevii vor avea sansa sa descopere mediul universitar tehnic timisorean si universitatea in cadrul careia si-ar putea construi o cariera de succes.
AFIS
„Politehnica Timisoara – un pas spre viitorul tau!” va avea loc in perioada 27-29 martie si are ca obiective principale informarea si familiarizarea elevilor cu mediul universitar in vederea asigurarii unei bune tranzitii a absolventilor de liceu spre invatamantul superior si orientarii lor catre o cariera de succes.

Cei peste 650 de elevi, insotiti de cadre didactice, vor avea oportunitatea sa descopere campusul si infrastructura UPT, oferta de studii a universitatii si vor putea sa-si testeze cunostintele in domeniile de interes prin participarea la concursurile organizate de Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Facultatea de Chimie Industriala si Ingineria Mediului, Facultatea de Electrotehnica si Electroenergetica, Facultatea de Mecanica, Facultatea de Constructii si  Facultatea de Management in Productie si Transporturi. De asemenea, vor avea ocazia sa interactioneze cu studentii si sa descopere Timisoara.

Costurile pentru transportul, cazarea si masa elevilor si a profesorilor insotitori sunt suportate de catre Universitatea Politehnica Timisoara, partial prin intermediul proiectului „Orientarea programelor de studii pe realitatea economica regionala, validarea acestora de catre actorii economici si dinamizarea relatiei in tripleta universitate-student-companii, pentru un invatamant superior tehnic performant – OVDIP”, finantat prin Programul Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Aceasta actiune se incadreaza in seria de manifestari dedicate aniversarii a 95 de ani de traditie si prestigiu academic, 95 de ani de la infiintarea Universitatii Politehnica Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...