Noutati :

Universitatea Politehnica Timisoara, singura din oras care a castigat un HUB Digital de la Google! Cine merge la New York?

24 februarie, 2017 - 12:15 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Proiectul Atelierul Digital sponsorizat de Google si-a anuntat castigatorii. Printre cele 10 universitati din Romania, care au castigat un HUB Digital, se numara si Universitatea Politehnica Timisoara, singura din orasul de pe Bega.

Rezultatul a fost posibil prin implicarea studentilor si a cadrelor didactice care au parcurs trainingul online, finalizand modulele interactive si acumuland puncte pentru universitate.

Proiectul Atelierul Digital s-a adresat celor care fac primii pasi in marketingul online, dorind sa isi dezvolte aptitudinile antreprenoriale si digitale sau sa isi inceapa cariera printr-o certificare validata de Google si recunoscuta IAB European.

Totodata, proiectul Atelierul Digital a oferit unui numar de 3 studenti posibilitatea de a beneficia de o experienta educationala la New York.

Cei calificati pentru bursa din Statele Unite ale Americii au avut punctaj maxim la toate cele 23 de module ale cursului.

Denisa-Andreea Fumarel, studenta a Universitatii Politehnica Timisoara, in anul III, la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, este una dintre persoanele alese pentru a pleca la New York.

Multumim tuturor pentru implicare si pentru ca au facut posibil ca UPT sa castige HUB-ul Digital, contribuind astfel la modernizarea spatiului in care studentii politehnisti isi exerseaza abilitatile anteprenoriale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...