Noutati :

Universitatea de Vest din Timisoara recruteaza cei mai buni absolventi de liceu! Cum ii aduce pe bancile facultatilor?

3 martie, 2014 - 11:44 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

O ampla campanie de promovare a ofertei educationale a Universitatii de Vest din Timisoara va demara in cele mai bune 80 de licee din jumatatea de vest a tarii.

Vizati sunt mai mult de 9000 de elevi de clasa a XI-a si a XII-a din cele mai bune licee din judetele Caras-Severin, Arad, Alba, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Bihor, Maramures, Satu Mare si Timis.

Reprezentantii Universitatii vor purta discutii directe cu elevii in salile festive ale liceelor sau chiar in salile de clasa, pentru a-i sprijini in alegerea corecta a unei specializari sau facultati.

Suntem profund implicati in atragerea celor mai buni absolventi de liceu. Numarul mare de elevi olimpici care au ales Universitatea si rezultatele foarte bune ale studentilor nostri sunt doar doua dintr-o multitudine de motive pentru care cei mai buni elevi sa aleaga Universitatea de Vest din Timisoara. Am creat un context academic si o oferta educationala care poate concura cu ofertele celor mai bune universitati din tara si de peste granita”, spune rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Prof. univ. Dr. Marilen Pirtea.

Pe langa promovarea directa in rândul liceenilor, Universitatea organizeaza si conferinte la care participa elevi olimpici, profesori si parinti, pe teme de interes pentru acestia.

Aceasta campanie este doar una dintre masurile implementate prin care sa se atraga cei mai buni elevi catre cursurile Universitatii de Vest din Timisoara. Mentionam aici, printre altele,  actiunile din cadrul programului scoala altfel, gazduirea de olimpiade nationale, Ziua portilor deschise si scoala de vara West Summer University.

Campania de promovare in licee se va incheia in prima parte a lunii mai.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...