Universitatea de Stiinte Agricole din Timisoara, principalul organizator al celei mai importante conferinte pe tema biotehnologiilor

TIMISOARA. Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara este organizatorul principal al celei de a patra editii din seria de E- Conferinte organizata de catre ISEKI – Food Association si ISEKI Special Interest Group Food Structure and Bionanotechnologies.

In acest an E-Conferinta are ca tema “Food Texture, Quality Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy”.

La aceasta conferinta participa 98 cercetatori din 22 de tari cu un numar de 83 de lucrari inscrise pentru prezentare sub forma de postere si de prezentari orale.

Prin traditie aceasta conferinta sustine cercetarea studenteasca prin organizarea unor sesiuni speciale dedicate studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, unde acestia isi pot prezenta cercetarile la nivel international, iar cele mai bune trei prezentari orale si cele mai bune trei postere sunt recompensate cu premii in bani, oferite de sponsorii conferintei.

Link conferință : https://www.iseki-food.net/iseki-e-conferences

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Roibu spune:

    Trageți din greu ca asta e viitorul !
    BAFTA