Noutati :

Una alba, alta neagra. Ce raspuns a dat Curtea de Conturi contestatiei depusa de Primaria Timisoara legata de asocierile in vederea finantarii?

18 februarie, 2016 - 10:33 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Curtea de Conturi a emis un raspuns Primariei Timisoara vizavi de contestatia depusa de municipalitate in legatura cu asocierile in vederea finantarii cluburilor sportive si Asociatiei Timisoara Capitala Culturala a Europei.

Daca in privinta finantarii Asociatiei Timisoara Capitala Culturala a Europei raspunsul a fost unul favorabil, nu la fel a fost in ceea ce priveste finantarea cluburilor sportive.

Va reamintim ca anul trecut Camera de Conturi Timisoara a emis un raport, in urma unui audit in care se arata ca asocierile intre Primaria Timisoara si cluburile sportive, ori Asociatia care se ocupa cu promovarea Timisoarei in vederea obtinerii titlului de Capitala Culturala a Europei in 2021 sunt ilegale. Prin aceste asocieri, municipalitatea finanta cele doua entitati. Odata cu acest raport, care ulterior a fost contestat de primarie la Curtea de Conturi, s-a oprit orice finantare.

Cititi, mai jos, raspunsul Curtii de Conturi:

document-curtea de conturiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. De ce sa se finanteze cluburi de sport care nu incaseaza din vanzarea de bilete bani pentru un pachet de tigari si o punga de seminte vezi Poli