Noutati :

Un profesor din Timisoara e consilier al ministrului Educatiei Nationale

27 aprilie, 2021 - 01:30 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Ministrul Educatiei si Cercetarii Sorin Cimpeanu si-a ales un consilier personal din Timisoara.

Profesorul Teodor Trasca, de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, a fost numit in aceasta functie din care il va sfatui pe ministrul Invatamantului.

Fost prorector la USAMVB si prodecan la Facultatea de Tehnologia Produselor Agroalimentare, Teodor Trasca este profesor de utilaje in industria alimentara si conducator de doctorat in inginerie alimentara.

Totodata, profesorul se afla de trei ani in conducerea unui organism international care coordoneaza activitatea a zeci de universitati de stiintele vietii din intreaga Europa.

CITESTE SI: Timisoreanul Teodor Trasca, singurul roman ales intr-un comitet care coordoneaza 60 de universitati de stiintele vietii din Europa

Teodor Trasca este reprezentantul pentru zona est-europeana in Comitetul International Executiv al Asociatiei mondiale de stiinte agricole si stiintele vietii, din care fac parte cele 60 de universitati agronomice sau de stiintele vietii din Europa.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari! Pare un lucru bun. Am avut mari emotii ca e vorba de alte somitati agreate de prtidul care se vrea unic PNL

  2. BR… ăștia nu-s scoala SPAGASINILOR ?