Un prim pas pentru construirea unei noi clinici importante, langa Timisoara. Video

TIMISOARA. Clinica de Psihiatrie din Timisoara se afla intr-o stare jalnica, iar reprezentantii Consiliului Judetean Timis spun de mai multa vreme ca e nevoie de mutarea acesteia, mai ales ca pentru functionarea ei, in actuala locatie, pe strada Iancu Vacarescu din Timisoara, se plateste chirie.

CITESTE SI: Rafuiala intre tigani la Timisoara, incheiata in sange. Uimitor cine a sunat la 112

Clinica apartine de Spitalul Judetean Timisoara, spital aflat in administrarea Consiliului Judetean Timis.

Consilierii judeteni au solicitat trecerea in proprietatea judetului a unui teren numai bun pentru construirea unei cladiri moderne in care sa functioneze pe viitor noua Clinica de psihiatrie.

CITESTE SI: A simtit ca-i fuge pamantul de sub picioare. Teribila descoperire pentru o femeie din Timisoara 

Am solicitat trecerea unui teren in proprietare din domeniul public al statului, in domeniul public al judetului Timis. Este important acest proiect pentru noi pentru ca in momentul in care vom obtine acel teren de la Ministerul Afacerilor Interne, sa demaram realizarea unei noi Clinici de psihiatrie care apartine de Spitalul Judetean. Terenul e de aproximativ 1 hectar si se afla la Chisoda. Am facut aceste demersuri in urma adresei primite de la Inspectoratul judetean de Politie pentru ca ei ne-au pus la dispozitie imobile care nu mai prezinta interes in desfasurarea activitatii IPJ. Daca obtinem acel teren, acolo vom construi Clinica de Psihiatrie, tinand cont ca e o locatie care se preteaza, tinand cont ca e mult spatiu verde si putem realiza o clinica la nivelul secolului XXI. E obligatoriu sa obtinem hotararea de guvern cu transferul proprietatii„, a declarat Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Consiliul Judetean Timis plateste lunar 7000 de euro pentru functionarea clinicii pe strada Vacarescu din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...