Noutati :

Un nou sistem de programari on-line, lansat de Primaria Timisoara! Cine se bucura de el si scapa de un drum?

11 iulie, 2017 - 01:35 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. A fost lansat un nou serviciu la Biroul Impuneri Mijloace Auto de la mall, la Timisoara.

CITESTE SI: Cel mai mare stavilar din vremea Imperiului austriac si un cimitir, DESCOPERIRILE spectacol dintr-un parc din Timisoara? Ce ar putea iesi la lumina 

Directia Fiscala a Primariei ii invita pe timisoreni sa se planifice online pentru depunerea documentatiilor la ghiseu.

Operatiunea este foarte simpla si comoda, iar contribuabilul scapa de un drum.

Se poate accesa dfmt.ro, iar la sectiunea Auto programari online, se pot stabili data si ora la care omul se prezinta la ghiseu cu toate actele. Pana acum, se depunea la ghiseu documentatia si se solutiona dupa 15 zile, cetateanul prezentandu-se de doua ori. Prin noul sistem de programari online, acesta vine o singura data si se rezolva pe loc.

Reprezentantii Primariei precizeaza ca e vorba de documentatii, nu de certificate fiscale.

Tot la Biroul Impuneri Mijloace de Transport s-a inregistrat o crestere considerabila a cererilor depuse on-line pentru inmatriculari si radieri. Dupa ce a fost analizat tot lantul operational si s-au luat masuri de optimizare, s-a ajuns ca 80% din activitatea Biroului sa se desfasoare in regim on-line.

CITESTE SI: Se fac ANGAJARI la Asociatia Timisoara Capitala Europeana a Culturii! Ce se cauta si care sunt conditiile? 

Ca urmare, in week-end-uri, se depun cate 400-500 de documentatii, care se solutioneaza in 4 zile, iar in timpul saptamanii se depun aproximativ 300 de solicitari zilnic.

Evitand coada de la ghisee, depunerea on-line vine in sprijinul timisorenilor, deoarece functioneaza 24 de ore din 24, comporta mai putine riscuri de greseala, iar viteza de procesare este mai mare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...