Noutati :

Un nou seminar la CCIA Timis. Ce Regulamentul de Protectie a Datelor cu Caracter Personal

5 decembrie, 2017 - 01:56 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Camera de Comert Britanico-Romana (BRCC), in parteneriat cu Moore Stephens KSC organizeaza in data de 8 decembrie 2017, de la ora 10, la sediul CCIAT din P-ta Victoriei nr.3, in Sala C.E.D.O, un seminar de prezentare spre aprofundare a Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), in scopul planificarii pasilor de implementare a acestuia in cadrul firmei.

Incepand cu data de 28 mai 2018, companiile din toata lumea care stocheaza si proceseaza date despre cetatenii U.E. vor fi nevoite sa se conformeze GDPR.
Amenzile posibile pentru non-conformare pot ajunge de la 2 – 4% din cifra de afaceri globala pana la 20 mil. euro, in functie de suma care este mai mare.

La eveniment vor participa ca lectori atat specialisti in aplicarea managementului securitatii informationale cat si avocati si consultanti cu experienta in implementarea procedurilor privind sistemul de protectie a datelor cu caracter personal.

Participarea firmelor este gratuita, pe baza invitatiei.

Informatii suplimentare la tel. 0372 185 240, e-mail: [email protected], Alina Milin, consilier DRE.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...