Noutati :

Un nou seminar de informare pentru agentii economici, la CCIA Timis

9 martie, 2019 - 09:55 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Seria actiunilor de informare si instruire a firmelor cu privire la noile modificari legislative intrate in vigoare in 2019 continua cu un seminar privind legislatia in domeniul securitatii la incendiu.

Astfel, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis organizeaza in data de 13 martie 2019, incepand cu ora 10.00, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piata Victoriei nr. 3, seminarul de informare cu tema:
“IMPORTANTA SOLICITARII SI OBTINERII AUTORIZATIEI DE SECURITATE LA INCENDIU”

Temele abordate in cadrul seminarului vizeaza:
– Legislatia specifica avizarii si autorizarii;
– Obligatia obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu si sanctiunea contraventionala pentru firmele care functioneaza fara aceasta autorizatie;
– Categoriile de constructii si amenajari care se supun avizarii si autorizarii;
– Legea nr. 28/2018 pentru completarea Legii nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor.
_____________________________________________________________________
Seminarul va fi sustinut de Cpt.Ing. Catalin Constantin COSACU, sef Inspectia de Prevenire, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis.

Seminarul se doreste a fi unul interactiv, astfel incat participantii sa primeasca raspuns la toate intrebarile legate de obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, obligatorie din 1 octombrie 2017.
Seminarul este gratuit pentru firmele membre ale CCIAT.
Termen de confirmare: 11 martie 2019.

Informatii suplimentare si inregistrarea participarii la tel. 0372185285 sau e-mail: [email protected]
Persoana de contact: Diana Pop, referent specialitate DRE.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...