Un nou curs la CCIA Timis. In ce domeniu te poti specializa

TIMISOARA. CCIAT ofera programe de formare privind Accesarea Fondurilor Europene Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala vine in sprijininul celor interesati cu o noua serie a cursului Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene (COR 242213).

Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei, iar cursul este avizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Certificatele se elibereaza in maximum 30 de zile de la absolvirea cursului.

Cursul se adreseaza institutiilor publice, companiilor private, ONG-urilor, precum si tuturor persoanelor care doresc sa se dezvolte prin atragerea de fonduri europene pentru finantarea proiectelor de perspectiva. De asemenea, cursul este util membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor avea competentele si abilitatile specifice, necesare scrierii unei cereri de finantare si derularii cu succes a proiectului.

Cursul acopera intreaga tematica necesara accesarii si obtinerii surselor de finantare, indiferent de tipul de program:
– Programe de finantare prin care se pot obtine bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare ale firmei / institutiei;
– Pasii / etapele pentru obtinerea unei finantari nerambursabile;
– Modul de completare a unei cereri de finantare;
– Accesarea si utilizarea corecta a fondurilor europene;
– Ce implica din partea firmei / institutiei gestionarea unui proiect finantat din fonduri structurale;
– Nereguli si fraude in realizarea si derularea proiectelor ce beneficiaza de cofinantare europeana.

Se va lucra direct pe baza Ghidului Solicitantului, iar traineri cu experienta in domeniu, ofera consiliere si indrumare prin proceduri legislative, prezinta exemple de buna practica si raspund intrebarilor si problemelor aferente tematicii.

Cursul va avea loc intre 23 si 28 octombrie 2017, de luni pana vineri, intre orele 16.30– 20, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Informatii si inscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, tel. 0256/219172, 0742/924344, e-mail: [email protected], Milena Muresan – organizator curs DFP.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.