Noutati :

Un nou curs la CCIA Timis. Domeniul in care te poti specializa

30 octombrie, 2017 - 12:22 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala, organizeaza un nou curs, avizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, de GESTIONAr (depozit)(COD COR 432101).

Cursul raspunde la numeroase intrebari, acoperind tematica necesara referitoare la instruirea in domeniul organizarii gestiunii stocurilor, precum si a circuitului de documente aferent pentru: receptia marfurilor, manipularea si depozitarea stocurilor, eliberarea stocurilor catre clienti, cu echipamente si aplicatii specifice sectorului logistic.

Avand un puternic caracter practic si aplicativ, cursul se adreseaza atat celor ce doresc sa fie certificati in receptia, manipularea, depozitarea, livrarea si inventarierea marfurilor, cat si celor care vor sa-si aprofundeze cunostintele pe care le au deja in domeniu, cu notiuni teoretice si solutii practice la probleme ridicate in activitatea zilnica.

Cursul formeaza specialisti in gestiunea si evidenta marfurilor si bunurilor, iar absolventii cursului vor avea ocazia sa-si insuseasca reglementarile legale si notiunile de baza privind activitatea de gestionar.

Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Certificatele se elibereaza in max. 30 de zile de la absolvirea cursului, iar perioada de desfasurare este intre 6 si 15 noiembrie 2017.

Locatie: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Lector: Monica OCNEAN

Pretul cursului este de 1000 RON, achitabil in doua rate, iar membrii CCIAT beneficiaza de 10% reducere, conform Ghidului Serviciilor. Se acorda 20% reducere pentru persoanele care au urmat un curs la CCIAT in ultimele 6 luni ale anului; Se acorda 20% reducere pentru someri (in baza adeverintei de somaj).

Informatii si inscrieri zilnic, intre orele 8 si 16, la sediul Directiei Formare si Perfectionare Profesionala a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri, camera 110, tel. 0256/219172, 0742/924 344, e-mail: [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...