Noutati :

Un nou curs de formare la CCIA Timis. Cine se poate specializa si in ce domeniu?

11 august, 2016 - 10:54 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. In conformitate cu Legea nr.211 / 25.11.2011, art. 22, alin.3, detinatorii / producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri „au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”.

In acest context, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala organizeaza in perioada 12 – 16 septembrie 2016 (de luni pana vineri intre orele 17– 20), la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cursul Responsabil de mediu – COR 325710, adresat tuturor celor interesati sa gestioneze procese de mediu si agentilor economici care genereaza deseuri.

Activitatea desfasurata de responsabilul de mediu cuprinde stabilirea aspectelor, obiectivelor de mediu, propunerea de masuri pentru rezolvare a problemelor de mediu, imbunatatirea performantelor de mediu ale organizatiei.

Tematica cursului:
– Instruirea persoanei desemnate cu gestionarea deseurilor din cadrul firmei, astfel incat sa se asigure indeplinirea obligatiilor legale in domeniul gestionarii deseurilor;
– Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului;
– Aplicarea procedurilor de calitate;
– Gestionarea cerintelor legale de mediu;
– Elaborarea programului de management de mediu;
– Monitorizarea factorilor de mediu;
– Realizarea auditului intern;
– Supravegherea activitatii pentru prevenirea efectelor provocate de situatiile de urgenta;
– Raportarea activitatii de mediu;
– Elaborarea documentatiei sistemului de management de mediu.

Formator: Lavinia-Alina CALUSERU.

Certificatele obtinute la absolvirea cursului sunt emise in maximum 30 zile si au recunoastere nationala, fiind emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei. Taxa de participare este de 800 RON, iar membri CCIAT beneficiaza de o reducere de 10%, conform Ghidului de Servicii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...