Noutati :

Un nou bloc ANL cu 30 de apartamente se va ridica la Timisoara. Cine va primi o locuinta in imobil

18 octombrie, 2017 - 02:21 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. In urma cu mai bine de un an de zile, Primaria Timisoara anunta ca Agentia Nationala pentru Locuinte vrea sa ridice patru blocuri in Timisoara, care sa fie date in folosinta tinerilor. Lucrurile au inceput sa se puna in miscare si se fac pasi importanti catre realizarea primului imobil.

CITESTE SIAparitie luminoasa stranie, pe cer, in Timisoara. Ce spun astronomii Video 

Primaria a pus la dispozitie spatiul pentru construirea blocului, care se va ridica in zona Ion Ionescu de la Brad si urmeaza sa realizeze si retelele de utilitati din zona. Locuintele sunt destinate tinerelor cadre medicale din oras.

Am semnat contractul, noi municipiul Timisoara si Directia de Sanatate Publica, si l-am transmis la ANL in vederea construirii unui bloc cu 6 etaje, in zona Ion Ionescu de la Brad pentru tineri cadre medicale. Avem vot dat in Consiliul Local pentru transmiterea in folosinta gratuita ANL a unui teren de 2446 de metri patrati, pentru construirea acelui bloc, care va avea 30 de apartamente. Exista aprobare data si pentru finantarea viabilizarii terenului, respectiv pentru realizarea de catre municipiul Timisoara a retelelor de utilitati„, spunea in luna iunie primarul Nicolae Robu.

Un alt pas catre construirea primului bloc ANL a fost facut in sedinta de Consiliu Local de marti. Consilierii au aprobat studiul de fezabilitate pentru acest obiectiv, documentatie care a fost donata Primariei de firma care a realizat-o.

CITESTE SIUn tanar s-a sinucis in spital la Timisoara 

Primul dintre blocuri urmeaza sa aiba 6 etaje si 30 de apartamente in care vor locui tinerii medici. Conform documentatiei, valoarea investitiei in utilitati este de aproape 80.000 de euro, iar durata de realizare pentru executia lucrarilor este estimata la doua luni.

In total, in zona Ion Ionescu de la Brad vor fi construite patru blocuri pentru tineri, dintre care unul pentru meidici si altul pentru profesori si invatatori.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...