Un fost jucator de polo, cooptat in noua organigrama a campioanei RCM Timisoara. Brosovszki: Sunt acasa in toate sporturile

Attila Brosovszki va detine functia de general manager la clubul timisorean. Conducerea echipei de rugby nu este insa nici acum complet definitivata, conform spuselor vicepresedintelui Dusan Filipas.

„Unul din obiectivele principale pe care mi le-am propus cand am venit pe aceasta functie a fost sa creez o noua organigrama, sa ne aliniem la cerintele pe care publicul timisorean le asteapta de la aceasta echipa si aceasta noua organigrama ar trebui sa raspunda la cerintele actuale ale clubului si sa ne asigure baza dezvoltarii ulterioare. Primul pas in aceasta directie este crearea functiei de general manager pentru a avea o persoana care sa poata organiza activitatile clubului intr-o maniera eficienta cu professionalism si experienta. De aceea, incepanad din aceasta saptamana functia de general manager va fi ocupata de Attila Broszovzki”, a spus Dusan Filipas.
Broszovzki este fost sportiv de performanta. Noul general manager al celor de la RCM a practicat in trecut polo, dar are si experienta manageriala, detinand functia de manager al echipei de baschet feminin CS Targoviste, cu care a castigat campionatul 2009-2010.
” Attila Brosovszki a fost angajat si in companiii multinationale si are o experienta solida si e din zona de management. Are o pasiune si pentru copiii, lucreaza la ora actuala cu cateva grupe de copii in Arad pe polo si inot, deci din punctul nostru de vedere consideram ca este persoana potrivita pentru a trece intr-o noua era. Avem asteptari foarte mari de la aceasta functie si sunt sigur ca Attila va reusi sa-si indeplineasca atributiunile cu success. La partea de organigrama am inceput sa lucram de la venirea mea, am stabilit un cadru general, acuma el trebuie customizat, suntem in faza in care customizam si sunt convins ca intr-o luna, o luna si jumatate putem avea toata echipa pe pozitii si atunci vom avea clar o delimitare de responsabilitati. Attila va fi responsabil operational de tot ce se intampla”, a mai spus Dusan Filipas.
„Ma bucur de acest post care mi s-a oferit si sper din tot sufletul sa imi aduc aportul la cresterea acestui club in valoare si mai ales in ochii tuturor timisorenilor si mai apoi in tara. Am mai fost pe un post asemanator acum cativa ani la Targoviste, intr-un alt sport deci sunt polivalent sa spun asa, eu am practicat polo, am terminat Facultatea de Educatie Fizica, deci sunt acasa in toate sporturile, in toate domeniile. O sa vedem pe parcurs cum reusim sa facem fata problemelor, sa le micsoram si chiar sa le anulam chiar, acum suntem la inceput, acum plecam la drum cu un nou grup, suntem in cautarea oamenilor pe posturile cheie iar in zilele urmatoare se va definitive exact cine, ce are de facut , ce are de controlat ca totul sa mearga ca pe roate”, a spus Attila Brosovszki.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...