Un fost aviator a declansat o adevarata „cruciada” penala impotriva mai multor judecatori si procurori din Timisoara


TIMISOARA. Mai multi judecatori, procurori si avocati din Timisoara s-au trezit citati, in ultimele luni, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel pentru a raspunde unor acuzatii de natura penala lansate impotriva lor de un justitiabil revoltat de modul in care se imparte dreptatea la instantele din capitala Banatului.

Rand pe rand, au dat cu subsemnatul in fata procurorilor judecatorii Adina Toma si Amalia Ioana Dumitrescu, de la Judecatoria Timisoara, Alina Crainiceanu si Mihaela Roibu, de la Tribunalul Timis, Laura Bogdan, Gheorghe Bugarsky si Constantin Costea, de la Curtea de Apel Timisoara, avocata Oana Halmaghi, din Baroul Timis, dar si, culmea reclamatiilor, Valentin Romanu, procurorul care a solutionat o parte dintre plangerile penale impotriva magistratilor.

Am decis sa fac plangeri penale tuturor celor care m-au nedreptatit, prin sentinte discutabile, in dosarele in care ma judec, de ani de zile, cu un vecin. Am invocat abuzuri in serviciu, neglijente in serviciu si chiar favorizarea infractorului, in conditiile in care au fost trecute cu vederea infractiuni clare ca lumina zilei, cum a fost depunerea de catre avocata Halmaghi, in trei dosare diferite, a trei chitante cu sume reprezentand onorariile sale, care aveau aceeasi serie si numar de inregistrare. S-a invocat faptul ca exista trei chitantiere diferite, insa este o explicatie superficiala, cata vreme toate imprimeriile inseriaza topurile de chitante cu numere consecutive“, ne-a explicat fostul aviator Fanica Androne, transformat, in ultimele luni, intr-un adevarat cosmar pentru justitiarii din Timisoara.

Judecatori acuzati de abuz in serviciu sau favorizarea infractorului

Prigoana penala impotriva magistratilor a inceput in urma cu un an, mai exact in data de 23.03.2011, cand judecatoarele Alina Crainiceanu si Mihaela sunt acuzate de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi.

Apogeul actiunilor nelegale ale celor doua doamne judecator a fost atins in cadrul dosarelor 19686/325/2009 si 16022/325/2010, ocazie cu care mi-a fost interzis dreptul de a lua la cunostinta despre continutul dosarelor executionale contestate de mine. Spre stupoarea mea, in una dintre deciziile luate, completul de judecata a mentionat ca eu nu as fi cerut sa consult dosarul executional si ca ar fi existat maxima disponibilitate din partea instantei in acest sens. Daca n-ar fi existat aceasta incercare de a eluda adevarul, poate ca nu as fi recurs la aceasta plangere“, spune Fanica Androne in plangerea nr. 102/P/2011. A urmat judecatoarea Adina Toma, de la Judecatoria Timisoara, acuzata, in plangerea nr. 548/P/2011, de favorizarea infractorului, abuz in serviciu si omiterea sesizarii organelor judiciare, intrucat „am solicitat stabilirea unei cautiuni pentru suspendarea executarii silite, dar am fost amanat in mod nejustificat pe motiv ca instanta nu a primit dosarul executional. Din cauza acestei amanari, executarea silita a fost demarata“.

Dupa numai cateva zile, in 28.12.2011, a venit randul judecatoarei Amalia Ioana Dumitrescu, de la prima instanta locala, sa fie „cadorisita“ cu o plangere penala, dupa ce l-a obligat pe reclamant sa plateasca „doua taxe de timbru pentru aceeasi cauza“. De razbunarea fostului aviator nu au scapat nici Laura Bogdan, Gheorghe Bugarsky si Constantin Costea, judecatori la Curtea de Apel Timisoara, care, in plangerea penala nr. 16/P/2012, depusa la Parchet in data de 18.01.2012, sunt acuzati ca au solutionat un recurs de la primul termen, in ciuda unei cereri de amanare, precum si obligarea sa la plata unor cheltuieli de judecata catre partea adversa in baza unei „copii de pe chitantierul avocatului“.

In aceste conditii, se cere procurorilor ca magistratii sa fie anchetati pentru abuz in serviciu, neglijenta in serviciu si favorizarea infractorului. Ultima pe lista plangerilor penale depuse la Parchet de justitiabilul Fanica Androne a fost avocata Oana Halmaghi. „Dintre toate dosarele civile si penale avute de la inceputul anului 2011, trei sunt demne de toata atentia deoarece paratii au folosit drept chitanta onorariu de avocat trei chitante avand aceeasi serie (TMOH), acelasi numar de inregistrare (0000069), dar avand valori diferite si date de emitere diferite. De fapt au depus la dosar copii ale respectivei chitante, cu valori de 1000, 2000 si 1200 de lei, in dosarele 8191/2010, 8083/2010 si 2300/2011“, mentioneaza reclamantul in plangerea penala 438/P/2011. Toate aceste plangeri au fost solutionate, cum era firesc, cu rezolutia de neincepere a urmaririi penale, motiv ce l-a determinat pe Fanica Androne sa-l reclame penal pana si pe procurorul Valentin Romanu.

„Nu exista indicii ca magistratii si-ar fi indeplinit in mod defectuos atributiile!“

La inceputul lunii trecute, mai exact in data de 3 februarie, procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Vasile Bac, a confirmat toate solutiile date de catre subalternii sai in dosarele privindu-i pe magistrati, dupa ce Androne le-a atacat, spunand ca sunt netemeinice si nelegale.

Nu exista date sau indicii temeinice, de fapt, din continutul carora sa rezulte presupunerea, rezonabila, ca magistratii judecatori, exercitandu-si atributiile conferite de lege, cu stiinta sau din culpa si-ar fi indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu si, prin aceasta, ar fi cauzat vatamarea intereselor legale ale petentului Fanica Androne“, pune punct Vasile Bac „cruciadei“ impotriva justitiarilor timisoreni declansate la sfarsitul anului trecut.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. vaii spune:

  stati ca urmeaza plangere impotriva lui Bac

 2. dh spune:

  justitia si politia romana sunt cele mai corupte institutii din UE.Tot al treilea jurist si din 6 in 6 luni ar trebui condamnat la moarte si nu ar fi suficient.

 3. bossu1 spune:

  are dreptate omu! multa coruptie ,bine ca a mai facut basecu cate ceva sa se miste justitia!

 4. androne spune:

  NU MAI CAUTATI DOSARELE DIN ARTICOL. AU FOST RADIATE DE PE SITE-UL TRIBUNALULUI TIMIS. NU SE ABTIN DE LA NICI O MIRSAVIE MAGISTRATII CORUPTI!

 5. Paul Chinezul spune:

  Cata ura se poate aduna intr-un om?
  Exemplul cel mai bun este familia Androne Fanica si Dorina.
  De ani de zile se vor a fi spaima cartierului. Aceasta familie sufera de mania proceselor de judecata. Nu scapa nimeni din calea maniei care ii orbeste si ii duce spre disperare. Procesele pe care le au la activ sunt nenumarate. Ei se cearta cu vecinii lor, cu magistrati: procurori si judecatori, cu avocatii celor pe care ii dau in judecata si cine mai stie cu cine pentru ca nu doresc sa se opreasca.
  Se pune intrebarea firesca de unde au bani pentru aceste procese. O sursa ar fi pensia de cadru militar a domnului Androne Fanica iesit se pare mult prea devreme din activitate. O alta ar fi firma doamnei Androne Dorina, CIVINDPRO SRL. Poate cei interesati vor verifica cum face aceasta familie banii de isi permite sa-i arunce in procese civile si penale, onorarii pentru avocati, taxe de timbru, executari silite , etc.
  Nu mai permiteti unor astfel de specimene (in)umane sa intoxice opinia publica cu aberatii izvorate dintr-o ura prosteasca si bolnavicioasa( a se citi nebunie).

 6. mariana spune:

  Nu le mai lua partea, probabil esti unul de-al lor! Eu n-am avut nici un proces in viata mea, iar acum la unul de mostenire (nu ne judecam mostenitorii intre noi), ci cu mafia imobiliara a avocatilor, si in acest timp iti pot da nume de excroci din avocatura, procuratura, judecatorie. Cei care nu tac, sint certati cu justitia! Astea sint vorbele unui nenorocit de avocat, de care stie toata lumea ce face, dar toti tac! Respect celor ce se iau cu acesti parveniti, imbogatiti pe spatele altora, analfabeti cu facultati pe bani.

 7. mariana spune:

  Daca familia Andone, reclama mai departe activitatea acestor oameni, la CSM, de exemplu, si are nevoie de semnaturi,poate conta si pe semnatura mea impotriva nedreptatilor din justitie!

 8. monica spune:

  spunetile adevarul oamenilor nu mai nascociti tot felul de minciuni, ca doar nu sunteti in campanie electorala, sau va este ciuda ca nu ati fost votata. Dorin-o ceti mai place sa minti oamenii ajuto pe d/na mariana si i-ai casa asa cum i-ai luat si batranelor casa in care stai ca doar la asta te pricepi

 9. androne spune:

  Femeie, invata sa vorbesti si sa scrii romaneste. Te faci de rusine! Ce-ti veni cu votarea la ora asta? Ai fost in coma de 4 ani? Despre casa „batrinelor” intreaba pe Paiu, este in masura sa te „lamureasca” mai picant cum este cu „inselatoriile” si „teoria ajutorului dezinteresat” dat unor batrini nevinovati si de treaba! Mare pacat de familia Dragoi, pe ce miini au incaput! Nici dusmanilor nu le doresc o sora ca cea a dnei Emilia si ca o familie de intretinatori ca cea a lui Paiu! Vai si amar de ultimele zile ale lui nea Dragoi! Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i pedepseasca , in continuare, pe cei vinovati de moartea lor!! Pe sora dnei Emilia a batut-o soarta de nu-si mai stie zilele!

 10. Dragan Cornelius spune:

  vreau sa va cunosc sunt Dragan Cornelius si vati cere citeva detali referitor la judecatoarea Amalia Dumitrescu Email [email protected] 0762845084
  sumt cetatean Canadian si Roman
  si cred ca sunt vinat de mafia avocatilor imobiliari studi academia polotiei Regale Canadiene facultatea de Constructi si altele
  va multumesc anticipat Dragan

  • dorina spune:

   V-am trimis mail. Da, tagma avocatilor este la fel de periculoasa ca cea a magistratilor si a tuturor mafiotilor din justitie, mai ales din cea locala, din Timis. Astept vesti despre Amalia Dumitrescu! Pregatesc un material amplu sa-l comunic tuturor ambasadelor. Sa stie intreaga lume cu ce se ocupa magistratii locali (Nu ma refer la toti magistratii! Trebuie facuta aceasta corectie pentru ca mai sint destui oameni corecti si in justitie! Pacat ca sint inlaturati chiar de confratii lor!)

 11. fr.fanica spune:

  ce fata de fr ai pune si poza din buletin cu dunga rosie sa stie lumea cu cine vorbeste

 12. cruciatul spune:

  Sa nu te dezechilibrezi cind misti capul cu singurul neuron activ. Mergi repede la clinica de speriati !

 13. dezamagtul spune:

  nea cruciatule, nu cumva esti tu renumita avocata care nu a castigat nici un proces, in afara de cel contra acestei familii? ca te-am catat pe site-ul judecatoriei timis si e pare ca esti varza ca avocata…nu stiu ce aveti de impartit cu aceasta familie si nici nu ma intereseaza, atata timp cat stiu ca ai doar gargauni in cap…si apropo de dunga rosie…cred ca bietul om o are de la atata stres provocat de specimene esuate ca tine…imi e tare mila de acest om..se pune cu justitia asta corupta si cu societatea asta de canalii..bineinteles, mai sunt si oameni de caracter, dar din pacate, prea putini…rusine sa itifie cruciaule*av.halmaghi sau cine esti, pentru tot ceea ce faci…te stii cu musca pe caciula si te razbuni prin intermediul „netului”? macar de ai avea curajul sa iti postezi adevaratul nume…asa amm stii si noi cu ce specimene „inteligente” avem de-aface….