Un drum din Timis a luat-o la vale dupa o alunecare de teren

Probleme mari pe un drum comunal dintre doua localitati din Timis. O alunecare de teren a facut ca soseaua sa nu mai poata fi folosita in siguranta.

CITESTE SI: Se amenajeaza piste de biciclete pe 14 kilometri si se informatizeaza primaria cu bani europeni, intr-un oras din Timis 

Drumul de numai 3 km care leaga localitatile Luncanii de Jos si Luncanii de sus, ce tin de comuna Tomesti, este aproape impracticabil. In urma unei alunecari de teren, o bucata de sosea s-a desprins si a aparut o crevasa.

Reprezentantii Primariei spun ca au cautat solutii, insa nu pot reface drumul prin forte proprii.

Am cautat solutii. Din pacate, suntem nevoiti sa cerem sprijin de urgenta de la Bucuresti, pentru ca situatia este foarte grava si trebuie rezolvata rapid. Avem toate studiile necesare si solutia ar fi sa construim un zid”, a spus primarul din Tomesti, Costel Medelean, pentru colegii de la lugojinfo.ro.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. In Germania și țările Nordice, oare de ce nu vezi asta? spune:

    Că acolo NU SE SIFONEAZA, contractele publice…😡
    Inginerul are mindria profesională iar constructorul NU fușerește o lucrare