Ultimele zile de inscrieri la UVVG. Programe de studii diversificate in oferta Universitaţii de Vest ‘Vasile Goldis’ din Arad

Avand ca motto: „Implicati in educaţia ta”, Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad ofera tinerilor deschisi spre formare intelectuala si spre actul de creaţie o larga diversitate de programe de studii pentru nivelele de studii universitare de licența, masterat si doctorat, facilitandu-le formarea in cariera, implinirea profesionala si recunoasterea sociala. Pana vineri, 24 septembrie, doritorii pot opta pentru specializarile din domeniul Sanatate: Tehnica Dentara, Balenofiziokinetoterapie si recuperare, precum si Nutriţie si Dietetica. De asemenea, inscrieri se fac si pentru Facultatea de stiinţe Juridice, Facultatea de stiinţe Economice, Informatica si Inginerie si Facultatea de stiinţe Socio-Umane si Educaţie Fizica si Sport.

Inscrierea candidaților se desfașoara utilizand platforma de inscriere online pusa la dispoziție de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldis” din Arad, la adresa de web: admitere.uvvg.ro de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tableta, telefon mobil cu acces la rețeaua de internet. De asemenea, Centrul Permanent de inscriere și Informații UVVG, de pe B-dul Revoluției 94-96, este deschis de luni pana vineri, intre orele 9 – 17 si sambata intre orele 9 – 13. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0748 988 884; e-mail:[email protected] sau site: http://www.uvvg.ro; Platforma online de admitere: admitere.uvvg.ro; Facebook: Universitatea de Vest ,,Vasile Goldis” din Arad.

Conform calendarului sesiunii a doua de admitere la UVVG, pe 25 septembrie se vor afisa rezultatele si se vor putea formula eventualele contestaţii. intre 26 si 28 septembrie vor fi confirmate locurile prin achitarea integrala sau rata I a taxei de școlarizare pentru anul I și semnarea contractului de studii. in fine, pe 29 septembrie va avea loc redistribuirea candidaţilor pe locurile neocupate si afișarea rezultatelor finale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...