Noutati :

Traseul liniei Expres 8 si linia 21 autobuze se modifica incepand de luni 25 iunie la Timisoara

22 iunie, 2012 - 02:50 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
1


TIMISOARA. Traseul liniei Expres 8 se prelungeste de pe strada Andrei Saguna pana pe strada Campului. Astfel, ultima statie nu va mai fi Baba Dochia, ci statia Apateu. Iata care sunt modificarile complete care au fost facute!

Autobuzele de pe linia E8 pe tronsonul nou infiintat vor opri si in urmatoarele statii: Iosif Vulcan, Uzina de Apa, Caprioarei, Levantica, Apateu de unde se vor intoarce pe acelasi traseu. Toate celelalte statii ale E8 cu plecare de sub Pod Calea Sagului raman neschimbate.

Tot de luni, 25 iunie, se modifica si traseul liniei 21 autobuze. Autobuzele 21 nu vor mai circula pe tronsonul strada Stefan cel Mare – strada Campului, ci vor avea capat de statie pe strada Stan Vidrighin, statia Banatim. Statiile Pindului, Torac, Apateu, Levantica si Caprioarei de pe linia 21 sunt desfiintate. Autobuzul 21 va circula pe traseul cunoscut pana la scoala Generala Plopi.

Aceste modificari sunt rezultatul solicitarilor locuitorilor cartierului Plopi si a discutiilor purtate cu Presedintele Consiliului Consultativ de Cartier al cartierului Plopi.

Programul de circulatie incepand de luni 25 iunie atat pentru E8 si autobuzul 21, cat si pentru toate mijloacele de transport ale R.A.T.T. este cel de vacanta. Toate programele sunt disponibile pe www.ratt.ro, sectiunea Informatii trasee/Grafie circulatie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ma bucur pentru acest lucru si sper sa ramana asa , mai ales pentru expres 8